Budapest szomszédságában, a barátom, kis egyszemélyes kézműves műhelyben készülnek azok a remekművek, melyekből néhány montázs fent látható.

Kezdetben csupán Biblia tokok, és Őrtoronyborítók készültek, többnyire Budapestre és környékére. Azonban a szép munkának, és a tartósságának köszönhetően ma már az ország legtávolabbi részén is ismert és kedvelt lett ez a mesteri munka.

A választék, egy-egy felmerülő igény nyomán bővült és folyamatosan bővül.

Ma már rendelhető, személyes feljegyzés tartó, naponta vizsgáljuk… tartó, nagyméretű Szentírásborító, kis és nagyalakú énekes borító, K…szolgálati tartó, stb……

A fenti képek csupán a lehetőségek sokféleségét hivatottak szolgálni, mindegyik megrendelt darab egyedileg, kézimunkával, és a te igényeidnek, és elképzelésednek megfelelően készül.

 

Hogyan tudsz rendelést leadni, hogyan jut el hozzád a megrendelés, és mennyi időn belül?

Megrendelni telefonon, és e-mail-ban is lehet.

Amint fent írtam, ez egy egyszemélyes manufaktúra, így a megrendelések, és az aktuálisan készleten lévő alapanyagok határozzák meg a rendeléstől, elkészülésig számítható időt. Minden esetben a rendelés         időpontjában tudunk e kérdésre választ adni.(hozzávetőlegesen: 1 db őrtoronytartó elkészítése, mintaigénytől függően kb 2-4 óra)

Az elkészült borítók, mivel nem kereskedelmi lényegű a tevékenységem, a lehető leggazdaságosabb eszközök igénybevételével juthat el hozzád. Itt több lehetőség is van.

 

Ha nem szorít az idő, akkor felár nélkül megkaphatod.(nekem a fuvarozás a fő tevékenységem. Részletek mail-ban, vagy telefonon)

Ha sürgős, akkor postai utánvéttel, a nem túl olcsó postaköltséggel együtt veheted át az otthonban.

Fizetni, minden esetben, a megrendelt borítók átvételekor kell!